mandag den 10. december 2012

December....

Nu er vi jo allerede langt inde i December måned, og vi har kun 14 dage til jul.
Her sker der noget hele tiden, desværre kommer det ikke herind af sig selv.....
Julegave indkøbene er godt igang. Gaverne der skulle ned til min datter "down under" (Australien, hvis nogen skulle være i tvivl), blev sendt afsted i sidste øjeblik, hvis postvæsenet skulle garantere de skulle komme derned inden d. 24. dec. 2012. Så  må vi jo håbe de kan leve op til deres egne garantier.

Og det meste af julepynten er kommet op. Her har nissefar fået sig en hængekøje. Den hænger lige ved siden af brændeovnen. Man kan blive helt misundelig, når mørket sænker sig udenfor og ilden knitrer i brændeovnen :-)

Jeg har også for nyligt fået mig et nyt lille "pap" barnebarn (kan altså ikke fordrage alle de udtryk, som pap, bonus osv) - skøn lille knægt :Den lille fyr skulle jo også have sit eget lille tæppe, som "pap" bedstemoren har lavet - men kærlige tanker til den lille ny:Man kan købe tæpper som denne på min webshop www.bonde-liv.dk - man kan evt. bestille i specielle farver, hvis vi ikke lige har det rigtige på lager.

Der er lige bestilt en ny sending garn hjem, så det varer ikke længe inden, der under denne kategori er lidt nyt at kigge på

Kan i alle have en fortsat god og hyggelig december måned. Husk nu at nyd den, og køb bare brunkagerne hvis du ikke selv kan nå at bage dem.

Glædelig jul


Ingen kommentarer:

Send en kommentar